Засідання комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, промисловості, будівництва, архітектури та транспорту

Дата: 11.03.2021 14:23
Кількість переглядів: 676

11 березня 2021 року у залі засідань Рокитнянської селищної ради вперше провела свою роботу постійна комісія селищної ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, промисловості, будівництва, архітектури та транспорту.

Фото без опису

Першим питанням порядку денного було обрання заступника голови та секретаря  постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, промисловості, будівництва, архітектури та транспорту. За пропозицією голови комісії Богдана Свинарчука члени комісії вирішили затвердити заступником голови комісії Юрченка Миколу Васильовича, а секретарем – Шаравару Сергія Леонідовича.

Далі на порядку денному постійна депутатська комісія опрацювала проєкти рішень, що відносяться до її компетенції, а це: надання дозволу на корегування проектно-кошторисної документації по "Будівництво полігону твердих побутових відходів в смт Рокитне Київської області"; надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації по "Реконструкції напірного каналізаційного колектора по КП "Рокитне водоканал" смт Рокитне Київської області; надання дозволу КП "Рокитнеблагоустрій" на розробку проектно-кошторисної документації по "Будівництву кладовища по вул. Окружна в смт Рокитне Київської області". Обговоривши вищезазначені проєкти рішення, члени комісії вирішили винести їх на розгляд чергового пленарного засідання Рокитнянської селищної ради. У засіданні взяли участь члени комісії, Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов, секретар селищної ради Юрій Шимченко, начальник відділу архітектури та містобудування селищної ради Ігор Лалак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь