Місцева влада діє винятково в інтересах громади

Дата: 12.02.2021 16:45
Кількість переглядів: 440

Фото без описуНа сьогодні населення Рокитнянської об’єднаної територіальної громади вкрай стурбоване ситуацією щодо чергового підвищення цін на природний газ, послуги з розподілу природного газу та електроенергію. З метою попередження ще більшого зростання обурення серед населення, 12 лютого 2021 року Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та представники Кагарлицького відділення АТ "Київоблгаз" провели зустріч із жителями територіальної громади щодо необґрунтованого збільшення вартості газу та постачання електроенергії для населення. 

На початку зустрічі хвилиною мовчання усі присутні в залі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів на Сході України.

Розпочинаючи зустріч, Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов зауважив, що керівництво територіальної громади всіляко зацікавлене у врегулюванні проблеми тарифоутворення, однак повноваження місцевої влади у даному питанні досить обмежені. 

Юрій Андрійович зачитав рішення Рокитнянської селищної ради про звернення Рокитнянської селищної ради щодо необґрунтованого збільшення вартості газу та постачання електроенергії для населення, яке було підтримано на четвертій сесії Рокитнянської селищної ради VIII скликання та направлено до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Начальник Кагарлицького відділення АТ "Київоблгаз" Сергій Сьомка та старший інженер з експлуатаційної діяльності Кагарлицького відділення АТ "Київоблгаз" Олексій Болтівець надали роз’яснення щодо складової тарифу стурбованим через високі тарифи на комунальні послуги людям.

Очільник громади подякував присутнім за дотримання протиепідемічних заходів та за розуміння того, що місцева влада докладає всі можливі зусилля для захисту інтересів громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь