Новини

28 Березня, 2024 р., 16:03
Працівником центру соціальних служб Рокитнянської селищної ради спільно з інспекторкою сектору ювенальної превенції Рокитнянського відділення поліції  було проведено профілактичні заходи в дитячому будинку сімейного типу Хохич В.В. та Петренко Л.В., дитячому будинку сімейного типу Родних Н.М. та в прийомній сім’ї Родного І.Р., які проживають на території Рокитнянської селищної територіальної громади. В ході зустрічі  працівники разом з дітьми-вихованцями обговорювали тему «Правопорушення».
28 Березня, 2024 р., 15:57
ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля
28 Березня, 2024 р., 14:22
Зважаючи на невтішну статистику щодо виникнення побутових пожеж, закликаємо усіх дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки, адже загрозу завжди краще попередити, ніж мати справу з її наслідками.
28 Березня, 2024 р., 11:00
Про шкоду куріння сказано незліченно, але все ж…. В 1492 році під час експедиції до Америки першовідкривачі на чолі з Христофором Колумбом  з подивом спостерігали, як місцеві жителі втягували в себе дим із тліючих листків якоїсь рослини, а також — як жують і проковтують його. Аборигени називали згортки висушеного листя «табако» і «сигаро». Супутники Колумба повернулись в Іспанію і привезли з собою невеликі запаси тютюну і повадку його куріння. Саме з цього часу згубна звичка почала ширитись Європою.
27 Березня, 2024 р., 16:45
З 1 березня 2024 р. виплата допомоги на проживання для ВПО була продовжена ще на 6 місяців для окремих категорій ВПО, які отримували її вже протягом одного-двох років. Про це під час брифінгу повідомив директор департаменту соціального розвитку та ветеранської політики КОВА Ігор Мещан.
27 Березня, 2024 р., 13:30
З 1 квітня 2024 року, відповідно до Закону «Про Державний бюджет України на 2024 рік», мінімальна заробітна плата в Україні підвищиться до 8 тис. гривень. У зв’язку з цим зміниться розмір деяких виплат, що стосуються сфери зайнятості, розмір яких узгоджений з мінімальною зарплатою.
27 Березня, 2024 р., 08:28
Доволі довго побутував міф, що лікування туберкульозу можливе виключно в стаціонарі, і цей процес доволі довгий. Але госпіталізація з наступним стаціонарним лікуванням необхідна зазвичай лише тим пацієнтам, які виділяють мікобактерію туберкульозу.
27 Березня, 2024 р., 08:23
Відтепер охочі зареєструватися для участі в НМТ під час створення персонального кабінету мають змогу скористатися мобільним застосунком Дія. Для цього достатньо мати ID-картку або закордонний паспорт у Дії.
26 Березня, 2024 р., 15:55
«Оновлена інформатика - ІТ-студії» - проєкт Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства освіти і науки України за підтримки програми EU4DigitalUA, який передбачає новий підхід до навчання з максимальним фокусом на практику та застосування навичок у реальних ситуаціях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь